140 éve tele élettel! Családi nap a Budafoki élesztőgyárban

Szeptember 10 –én egy gyönyörű, napsütéses nyár végi napon, élesztőgyárunk fennállásának 140 éves évfordulója alkalomból családi napot rendeztünk. Változatos programok tették emlékezetessé ezt a jeles napot, a gyerekeket kézműves foglalkozás, logikai és készségfejlesztő játszósátor, arcfestő és egy igazi piros orrú bohóc szórakoztatta. A felnőtteket karikaturista, stylist és sminktanácsadó várta. Bemutató Pékségünkben dolgozó technológus kollégáink kitettek magukért: a kültéri kemencében sült kenyérlángos, az elmaradhatatlan Kárpátkenyér, benti kemencékben pedig  linzer és pogácsa készült.

Minden munkatársunknak és családjának lehetősége nyílt kiscsoportos gyárlátogatás keretében megtekinteni üzemünket.  Ez a program különösen a gyerekek körében volt népszerű, hiszen lehetőségük nyílt arra, hogy megtekintsék anyu-apu munkahelyét 🙂

 

 

Vállalatunk elsődleges célja, hogy fogyasztóink megelégedettségét termékeink megbízható kiegyensúlyozott minőségével hosszútávon biztosítsuk.

Tovább

Az élesztőgyártás és forgalmazása mellett arra törekszünk, hogy komplex sütőipari megoldásokat biztosítsunk partnereink számára. A sütőipari szakemberek számára mindig megfelelő innovatív és hatékony megoldásokat kínálunk.

Tovább