Baking Center™


A Lesaffre Csoport első Baking Centere™ (Bemutató Péksége, továbbiakban – BC) 1977-ben kezdte munkáját a franciaországi Lille melletti Marcq-en-Baroeulben, azzal az alapvető szándékkal, hogy minőségi többletet nyújtson a vásárlók számára. A több évtizedes pozitív tapasztalatok után természetes volt, hogy a budafoki gyár szakmai irányítása mellett, még 1996-ban az első döntések egyike volt a Baking Center indulási feltételeinek megteremtése.

A Baking Center™ indulása óta a bemutatás–képzés–alkalmazás hármas szemszögéből közelíti meg munkáját. Az itt dolgozó kollégák folyamatosan tesztelik gyárunk, a partnerüzemek és a versenytársak termékeit, hogy a kereskedelem és termelés elsőkézből kaphasson piaci információkat, melyeket aztán beépíthet a fejlesztésbe és a napi munkába is. Az információáramlás természetesen nem csak a budafoki üzemre korlátozódik, hiszen a Lesaffre-csoport számos országban (Franciaország, Törökország, Ausztria, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Oroszország, Ukrajna, Lengyelország, USA, Mexikó, Japán, India, Indonézia, Thaiföld) rendelkezik hasonló pékségekkel, melyek egymással is tartják a kapcsolatot. Mindezek mellett hagyományosan kiemelt feladatot jelent a vevőkkel történő szakmai kapcsolattartás. A vevők személyesen győződhetnek meg az élesztő, sütőszer, különböző kenyérkeverékek és egyéb adalékanyagaink kínálta lehetőségekről, választ és megoldást kaphatnak technológiai kérdéseikre, problémáikra.

Ezen feladatok ellátásához rendelkeznek minden olyan géppel, berendezéssel, alap- és segédanyaggal, melyek egy hagyományos pékségben is megtalálhatók: dagasztók, formázók, kemencék, kelesztőkamra. Az itt dolgozók jól ismerik a pékszakma csínját-bínját. Nem véletlen tehát, hogy sűrűn fordulnak meg náluk a belföldi és külföldi vendégek és technológusaink is gyakorta utaznak ún. próbasütésekre.

A Baking Center™ termékfejlesztői feladatai során olyan termékek kerülnek a hazai piacra, mint az országszerte ismert és elismert Kárpátkenyér, Hajdinás kenyér, Budafoki tönkölyös kenyér vagy éppen a Kovászos pogácsánk és FITT termékcsaládunk. A fejlesztési munka során elsődleges szempont a késztermék minősége és egyedisége. Kollégáink a nemzetközi Lesaffre Baking Center™ támogatását élvezve dolgoznak ügyfeleink szakmai igényeinek maximális kielégítésén minden nap.

A partnerek üzemében lebonyolított próbasütés jelenti termékeink számára a frontvonalat, hiszen itt objektív, gyakorlati összehasonlításnak vannak kitéve a versenytársak termékeivel szemben. Technológusaink munkájukkal komoly befolyást gyakorolnak az élesztőgyár és a termékek arculatára. A budafoki Baking Center-ben™ jelenleg hat kollégánk dolgozik: Papp Tamás, Fazekas Ádám, Oláh Gábor,  Lükő Péter, Márk András és Veres Pál.

 

 

Kollégáink

papp-tamas

Papp Tamás
Baking Center vezető
06-30-437-3946


fazekas-adam

Fazekas Ádám
technológus
06-30-278-5759


olah-gabor

Oláh Gábor
technológus
06-30-248-3491


luko-peter

Lükő Péter
technológus
06-30-951-9941


Márk András

Márk András
technológus
06-30-864-2422


Veres Pál

Veres Pál
technológus
06-30-241-7986

 

Vállalatunk elsődleges célja, hogy fogyasztóink megelégedettségét termékeink megbízható kiegyensúlyozott minőségével hosszútávon biztosítsuk.

Tovább

Az élesztőgyártás és forgalmazása mellett arra törekszünk, hogy komplex sütőipari megoldásokat biztosítsunk partnereink számára. A sütőipari szakemberek számára mindig megfelelő innovatív és hatékony megoldásokat kínálunk.

Tovább