Ajánlói program

Útmutató a Lesaffre Magyarország kiterjesztett ajánlói programjában való részvételhez

Kedves Érdeklődők!

Élesztőgyárunkba TERMELÉSI MUNKATÁRSAKAT keresünk FIZIKAI TERÜLETRE az alábbi paraméterekkel:

 • kézi anyagmozgatás
 • egyszerűbb laboratóriumi mérések
 • tartályok technológiai tisztítása
 • 12 órás folyamatos műszakban, 2 munkanap + 2 pihenőnap váltakozásával
 • a munka különösebb szakmai előképzettséget nem igényel, mindent megtanítunk!
 • A jó teherbíró képesség és alapvető műszaki érzék feltétel!
 • Előnyt jelent: élelmiszeripari, vegyipari vagy gyógyszeripari gyakorlat
 • A munkavégzés helye: Lesaffre Magyarország Budafoki Élesztőgyára,
  Budapest XXII. kerület – nagyon jó vasúti és autóbuszos tömegközlekedési lehetőség! (a Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vasútvonal Budafok-Háros megállójánál vagyunk, számos BKV buszjárat mentén)

Toborzási kampányunkat megnyitjuk, és már nem csak dolgozóink, de bárki ajánlhat a fenti feltételeknek megfelelő jelöltet a pozíciónkra!

Amennyiben az ajánlott személy a kiválasztási folyamat során felvételt nyer a cégünkhöz, és a 3 hónapos próbaidőn túl is munkavállalónk marad, az ajánló személy 100.000,- Ft jutalomban részesül!

A jelentkezéseket és ajánlásokat FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZZAL EGYÜTT
az alábbi emil címekre várjuk: human.hu@lesaffre.com
illetve postai úton vagy személyesen:
Lesaffre Magyarország Kft HR Osztály
1222 Budapest, Gyár u. 5-9.

FONTOS TUDNIVALÓK:

Szerződéses háttér:

Kampányunk ajánlattételi felhívásnak minősül. Az a magánszemély, aki a hirdetés alapján eldönti, hogy felkutat olyan potenciális személyeket, akiket ajánlhat a Lesaffre Magyarország Kft-nek a fenti pozícióra a jutalékért cserébe elfogadja a jelen Útmutatóban rögzített ajánlatot.

Az ajánlat elfogadásával létrejön a szerződés (ráutaló magatartással), vagyis fennáll egy közvetítői szerződés az ajánlatot tevő és a munkaerőt ajánló személy között annak ellenére, hogy ezt nem foglalják írásba. (megbízási típusú szerződés)

Jelentkezési feltételek:

Aláírt Pályázói Ajánlási Nyilatkozat hiányában a jelentkezést érvényesnek tekinthetjük, de az ajánlást nem tudjuk figyelembe venni.

Aláírt pályázói adatvédelmi nyilatkozat hiányában sajnos a jelentkezést sem tudjuk érvényesnek tekinteni, az adatokat pedig haladéktalanul megsemmisítjük.

A kitöltéssel kapcsolatos kérdésekben munkaidőben a +36 20 372 1662 telefonszámon állunk rendelkezésre.

Kiválasztás:

A kampány keretén belül ajánlott jelöltek ugyanúgy részt vesznek a kiválasztási folyamat minden állomásán, mint a többi pályázó, az elbírálás során előnyt nem élveznek!

Teljesítés / kifizetés:

 • A jelen Útmutatóban megfogalmazott feltételek (az ajánlott személy a kiválasztási folyamat során felvételt nyer a cégünkhöz, és a 3 hónapos próbaidőn túl is munkavállalónk marad) teljesülése esetén az ajánló jogosult lesz a jutalékra.
 • A jutalék felvételének lehetőségéről -a HR osztállyal történt egyeztetést követően- az ajánlott, felvételt nyert munkavállaló értesíti az ajánlót.

Az értesítés elmaradásáért s így a kifizetés esetleges meghiúsulásáért a Lesaffre Magyarország Kft-t semmiféle kötelezettség nem terheli.

A sikeres ajánlásról Teljesítési Igazolás készül. A Teljesítés igazolás tartalmazza a kifizetés törvényi kötelezettségeinek betartásához szükséges adatokat, melyek átadását a Lesaffre Magyarország Kft részére az ajánló vállalja.
A jutalom kifizetése a pénzmosás elleni törvényi kötelezettségek teljesítésének érdekében a cég pénztárában történik, az ajánló személyes beazonosítása után, nettó 100.000,- Ft összegben, legkésőbb a jogosultsági idő (sikeres próbaidő eltelte) megnyílását követő 1 hónapon belül.

A kampány vége:

A kampány visszavonásig tart. Ajánlási szándék esetén kérem érdeklődjön telefonon munkaidőben az alábbi számon: +36 20 372 1662

Vissza