Sütőipari keverékek

Célkeverékeink fejlesztését egyedi alapanyagok felhasználásával és a hazai pékségek igényeinek figyelembevételével végezzük. Ügyfeleink számára hozzáadott értékkel rendelkező termékválasztékot biztosítunk, amely kiemelkedő minőséget képvisel.

Amit kínálunk:

  • Egyéni megoldások a pékségek számára
  • A termelés során állandó termékminőség biztosítása
  • Teljeskörű technológiai szaktanácsadás
  • Megoldások kézműves pékek, üzemek és ipari gyártók számára
  • Receptajánlatok biztosítása

Tökmagos-sárgarépás keverék
Különleges keverék, mely többek között tökmagot, napraforgómagot és szárított sárgarépát tartalmaz. Változatos kenyerek, de akár kisebb tömegű, nem kenyér jellegű termékek is készíthetők a keverékkel.

Adagolás: 30% lisztre számítva
Kiszerelés: 25 kg


Burgonyás kenyérkeverék
Prémium minőségű hagyományos ízvilágú kenyér, péksütemények készítéséhez ajánljuk. A keverékből készült termékek extra puha és szaftos bélzetűek. Kiváló akár leveles pogácsák készítéséhez.

Adagolás: 33% lisztre számítva
Kiszerelés: 25 kg


Croissant mix
Édes és sós leveles tészták előállításához javasoljuk, a termék használata konstans minőséget biztosít. Kézi gyártásban és ipari vonalon egyaránt kiváló minőséget garantál, előkelesztett és fagyasztott technológiához is ajánljuk.

Adagolás: 15% lisztre számítva
Kiszerelés: 25 kg


Striezelgold kalács keverék
Paszta állagú alapkeverék, alkalmas kalácsok, édes péksütemények előállításához.

Adagolás: 30% lisztre számítva
Kiszerelés: 30 kg


Kárpátkenyér™ keverék
A Kárpátkenyér hűen idézi a régi, békebeli kemencében sült kenyér ízét. Hosszúérésű rozskovásszal készül, akár 5 napig is fogyasztható, nem morzsálódik, könnyen szeletelhető. Hosszúérésű, rusztikus baguettek gyártásához is javasoljuk.
A Kárpátkenyér™ regisztrált védjegy, terméktámogatást – in-store marketing anyagokat – biztosítunk.

Adagolás: 50% lisztre számítva
Kiszerelés: 25 kg


Budafoki Tönkölyös™ kenyérkeverék
Tönkölyös keverék rusztikus igazán finom kenyér előállításához. A keverékből készült kenyér nem csak ízletes és csalogató, de a egészséges is, a teljeskiörlésű- és világos tönkölylisztek keverékének köszönhetően.

Adagolás: 50% lisztre számítva
Kiszerelés: 25 kg


Hajdinás kenyérkeverék
Sokoldalú különleges keverék, kenyéren kívül zsemle, kifli és leveles tészták gyártására is alkalmas. A hajdina rendkívül értékes élelmiszer, az esszenciális aminosavak, az ásványi anyag, vitamin és magas rosttartalma miatt. Ebből a keverékből készült kenyér különleges, ízletes és nem utolsó sorban egészséges.

Adagolás: 50% lisztre számítva
Kiszerelés: 25 kg


Bécsi Fánk mix F25
Eredeti bécsi fánk keverék, melynek köszönhetően állandó minőségű, egyenletes bélzetű termék állítható elő. Előállítása gazdaságos.

Adagolás: 25% lisztre számítva
Kiszerelés: 25 kg


Fitt keverék
Szénhidrátcsökkentett termékek előállításához fejlesztett termék. A keverékből pizzák, kenyerek és péksütemények is előállíthatóak.

Adagolás: 100% lisztre számítva
Kiszerelés: 10 kg


Kovászos pogácsa mix
Speciális keverék prémium pogácsák gyártásához. A keverék szárított kovászt tartalmaz, ami különleges ízt biztosít a végterméknek. A burgonyapehelynek köszönhetően a keverékből készült pogácsa extra puha.

Adagolás: 20% lisztre számítva
Kiszerelés: 25 kg


Streumix magkeverék
Felületi díszítéshez javasolt gazdag magkeverék.

Adagolás: igény szerint
Kiszerelés: 12 kg


HERBASPITZ keverék

Különleges keverék stangli előállításához. Tönkölylisztet, magvakat és gyógynövényeket tartalmaz. Utóbbinak köszönheti a páratlan ízét és illatát.

Adagolás: 30% lisztre számítva
Kiszerelés: 25 kg


ÚJ! Tradipan keverék
Speciális kenyérkeverék lágy tésztákhoz.

Adagolás: 10% lisztre számítva
Kiszerelés: 10 kg

Vállalatunk elsődleges célja, hogy fogyasztóink megelégedettségét termékeink megbízható kiegyensúlyozott minőségével hosszútávon biztosítsuk.

Tovább

Az élesztőgyártás és forgalmazása mellett arra törekszünk, hogy komplex sütőipari megoldásokat biztosítsunk partnereink számára. A sütőipari szakemberek számára mindig megfelelő innovatív és hatékony megoldásokat kínálunk.

Tovább