Újdonság a természet pékségéből – Herbaspitz keverék!

A tönkölyliszttel, magokkal és szárított gyógynövényekkel készített Herbaspitzet a természetes és finom íz jellemzi, emellett pedig az egészséges étrendben is tökéletesen megállja a helyét.

A Herbaspitz alapját ugyanis a kamilla, zsálya, cickafark, lándzsás útifű, csalán és citromfű adja. Ezek a gyógynövények jótékony hatást fejtenek ki szervezetünkre. A gyógynövények és a magvak egyedi kombinációja pedig sajátos, kellemes illatot és aromát biztosít a Herbaspitz péksüteményeknek.

A Herbaspitz a tönkölyliszt és a burgonyapehely mellett napraforgó magot, lenmagot és szárított rozskovászt is tartalmaz, amelyek a különleges íz mellett a péksütemény gazdag tápanyagtartalmát is biztosítják.

A Herbaspitz  finoman különleges íze, ropogós héja és lágy bélzete a péksütemény fogyasztás új élményét biztosítja Önnek és családjának.

Vállalatunk elsődleges célja, hogy fogyasztóink megelégedettségét termékeink megbízható kiegyensúlyozott minőségével hosszútávon biztosítsuk.

Tovább

Az élesztőgyártás és forgalmazása mellett arra törekszünk, hogy komplex sütőipari megoldásokat biztosítsunk partnereink számára. A sütőipari szakemberek számára mindig megfelelő innovatív és hatékony megoldásokat kínálunk.

Tovább