Minőség- és élelmiszerbiztonsági politika

Minőség- és élelmiszerbiztonsági politika

Társaságunk elsődleges célja, hogy fogyasztóink megelégedettségét termékeink megbízható kiegyensúlyozott minőségével hosszútávon biztosítsuk.

Termékeinket szabályozott körülmények között rendszeres ellenőrzés mellett állítjuk elő és szállítjuk ki annak érdekében, hogy az érvényben levő hazai és nemzetközi jogszabályi előírásoknak, rendeleteknek, élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfeleljünk.

Dolgozóink a jó gyártási gyakorlat és a jó higiéniai gyakorlat alkalmazásával, valamint a HACCP élelmiszerbiztonsági alapelvek betartásával végzik munkájukat. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a megelőző intézkedésekre.

Üzleti partnereinkkel, vevőinkkel szoros kapcsolatot tartunk fenn, elemezzük észrevételeiket, visszajelzéseiket, tájékozódunk igényeikről és ezeket szem előtt tartva kiemelt figyelmet fordítunk termékeink folyamatos fejlesztésére.

Rendszeresen felülvizsgáljuk a technológiai feltételeket, gyártási eljárásokat és az anyavállalat szaktudását is felhasználva, azzal együttműködve korszerűsítjük azokat. Mindez a hosszú távú, innovatív fejlődés alapja.

Vállalkozásunk olyan értékelt, jóváhagyott és ellenőrzött beszállítói kör kialakítására törekszik, amely a biztonságos, minőségi termék előállítást segíti elő.

A termelési folyamatok nyomon követésére, beleértve a késztermék azonosítását is megfelelően dokumentált rendszert működtetünk.

Mindemellett elkötelezettek vagyunk arra, hogy a vállalat minden egyes szintjén a minőségközpontú szemlélet valósuljon meg. Rendszeres oktatásokkal és továbbképzésekkel segítjük kollégáinkat, hogy teljes felelősséggel napi szinten hozzájáruljanak a biztonságos, minőségi termék előállításához.

Társaságunk a termékeinkkel szembeni bizalom növelésére, vevőkörének szélesítésére, stabil működésre törekszik.

A minőségpolitikánkban leírtak megvalósítása érdekében élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerünket a FSSC 22000 szabvány követelményeinek megfelelően működtetjük, rendszeresen felülvizsgáljuk és folyamatosan fejlesztjük.

Tanusítványok