A Lesaffre több évtizedes sütőipari technológiai szaktudása egy kattintásra van Öntől!

A Lesaffre alkalmazás segítségével a pékségeknek most már lehetőségük van hozzáférni egyéni és innovatív szolgáltatásokhoz. A Lesaffre, az élesztő és sütőipari megoldások szakértője számos interaktív funkciót kínál a pékségeknek a sütőipari termékeik fejlesztéséhez:

  • Exkluzív receptek: hagyományos kenyér, kalács, péksütemények … Adja meg a kritériumokat, és fedezze fel a pékségek számára kizárólagosan a Lesaffre által készített recepteket.
  • Szakmai hírek: olvassa kizárólag a Lesaffre szakemberei által közzétett legfrissebb szakmai híreket: piaci trendek, technikai megoldások, új termékek…
  • Személyre szabott segítség: gyártással, technológiával kapcsolatos kérdése van? Tekintse át területi képviselőink, szakembereink jegyzékét és válassza ki azt, aki a legjobban megfelel az Ön igényeinek. Helyezze el kedvencei között, így később is könnyedén kapcsolatba léphet vele.
  • Megoldások: Egy konkrét terméket keres? Böngéssze át termékkatalógusunkat és töltse le a kapcsolódó termék adatlapokat.

Töltse le és fedezze fel most a Lesaffre alkalmazását!

 

Vállalatunk elsődleges célja, hogy fogyasztóink megelégedettségét termékeink megbízható kiegyensúlyozott minőségével hosszútávon biztosítsuk.

Tovább

Az élesztőgyártás és forgalmazása mellett arra törekszünk, hogy komplex sütőipari megoldásokat biztosítsunk partnereink számára. A sütőipari szakemberek számára mindig megfelelő innovatív és hatékony megoldásokat kínálunk.

Tovább