A Lesaffre új, kizárólag ipari ügyfeleknek szóló Baking Center-t nyit Bécsben (Ausztria)

10 ápr A Lesaffre új, kizárólag ipari ügyfeleknek szóló Baking Center-t nyit Bécsben (Ausztria)

Az élesztők és a fermentációs termékek terén világszerte kulcsszerepet játszó Lesaffre új típusú Baking Center™-t (Bemutató Pékséget) nyit Ausztriában, amely teljes mértékben az ipari pékségek kiszolgálására hivatott. A stratégiai fekvésű, Európa szívében működő központ küldetése, hogy támogassa a csoport ipari ügyfeleit új termékek és termelési folyamatok fejlesztésében. A hivatalos megnyitóra április 9-én, kedden került sor Antoine Baule, a Lesaffre vezérigazgatója részvételével.

Fejlett ipari szakértelem

A világszerte több mint 40 Baking CenterTM-ből álló nemzetközi hálózat legújabb tagja, a bécsi Baking CenterTM 2019 eleje óta működik, és ez az első olyan Baking CenterTM, amely a csoport ipari ügyfeleinek áll rendelkezésére. Az új létesítmény lehetővé teszi a Lesaffre számára, hogy továbbfejlessze az ipari ügyfeleinek kínált szolgáltatásokat, jelentős lehetőségeket teremtve ezáltal a fejlődésre Európában.

„Ebben az új Baking CenterTM-ben – amely kiválóan alkalmas ipari léptékű kísérleti projektekre – lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek és partnereinknek arra, hogy az üzemünkben próbasütéseket végezzenek a saját adottságaikat és korlátaikat hűen tükröző szimulációk keretében, anélkül, hogy a termelési folyamataikat meg kellene szakítaniuk. Ezáltal testreszabott megoldásokat tudunk kidolgozni velük együtt” – mondta Jérôme Lebriez, a Lesaffre kelet- és közép-európai régióért felelős elnöke.

A Baking CenterTM otthont ad egy ultramodern, pilot jellegű ipari pékségnek, amely négy területből áll: ezek a tésztakészítéssel, a formázással, a légkeveréses fagyasztócellával történő hűtőkezeléssel, illetve a sütéssel foglalkoznak. Az üzemben működik továbbá egy „laboratóriumi” terület is, amely a késztermékek minőségét (minőségmegőrzés, tartósítás, állag stb.) értékeli. Az egész létesítmény alapterülete meghaladja a 600 m2-t.

Csúcstechnológiával az ügyfelek növekedésének szolgálatában

A világ több mint 50 országában jelen lévő Lesaffre csoport folyamatosan, napi szinten támogatja beruházásokkal a tehetséget és az innovatív technológiákat, hogy új megoldásokat kínáljon ügyfelei igényeire.

„Az innováció a vállalat génjeiben van, és kulcsszerepet játszik majd a jövő számos kihívásának leküzdésében. Segíteni kívánunk az ügyfeleinknek azáltal, hogy velük együtt fejlesztünk olyan műszaki és ipari megoldásokat, amelyek megfelelnek az ő innovációs szükségleteiknek. E Baking CenterTM létrejötte egy olyan régió szívében, amely igen nagy szerepet játszik az élelmiszeripari trendek alakulásában, alapvető fontosságú a Lesaffre számára” – nyilatkozta Antoine Baule, a Lesaffre vezérigazgatója.

E pilot léptékű Baking CenterTM teljes összhangban van a Lesaffre stratégiai prioritásaival: az innovációval és az ügyfelek szolgálatával. A Lesaffre 1996 óta van jelen Ausztriában. A Lesaffre osztrák leányvállalatának telephelye az új ipari Baking CenterTM szomszédságában található, és fő tevékenysége a sütőélesztő forgalmazása és a sütőipari alapanyagok előállítása.

Lesaffre

A Lesaffre világszerte kulcsfontosságú szereplő az élesztők és a fermentáció területén: innovatív megoldásokat tervez, gyárt le és forgalmaz a sütés, az ízletes és élvezetes élelmiszerek, az egészségügyi ellátás és az ipari biotechnológia terén. A családi tulajdonban lévő csoport, amelyet 1853-ban alapítottak Észak-Franciaországban, mára multinacionális és multikulturális céggé nőtte ki magát. A Lesaffre elkötelezetten, bizalommal törekszik bolygónk hatékonyabb megóvására és táplálékkal való ellátására. Ügyfeleivel és partnereivel szorosan együttműködve, a vállalat több mint 50 országban működő mintegy 80 leányvállalatán keresztül 10 500 főt foglalkoztat. A Lesaffre árbevétele eléri a 2 milliárd eurót.

Bővebb információ a www.lesaffre.com oldalon található.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a LinkedInen és a Twitteren.

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.