COVID-19 információ

20 Már COVID-19 információ

Kedves Ügyfeleink, Partnereink, Barátaink!

Nincs számunkra fontosabb, mint mindannyiunk egészsége és biztonsága. Osztozunk az Önök aggodalmaiban a Covid -19 koronavírus járvány terjedésével kapcsolatban. A világ 51 országában jelen vagyunk, globális jelenlétünk következtében közelről tudjuk figyelemmel követni az eseményeket és megtenni a legmegfelelőbb intézkedéseket, hogy megvédjük kollegáinkat, vevőinket, partnereinket, beszállítóinkat, és mindezek hátterében családjainkat, barátainkat, és ezáltal megfékezzük a járványt.

Küldetésünk – Együtt dolgozunk azon, hogy tápláljuk és megóvjuk a bolygónkat- valóban minden aspektusból nézve meg kell, hogy valósuljon ezekben a nehéz időkben. Emiatt korábban sosem látott intézkedéseket vezetünk be, hogy továbbra is fenntartsuk tevékenységünket, amely létfontosságú a mindennapi élelmezésünk szempontjából. Kollegáink szenvedélyesek és elkötelezettek a gyártás és ellátás folytonos biztosítása érdekében. A számos kihívás ellenére, amivel most szembenézünk, garantáljuk a legmagasabb minőségi előírásoknak való megfelelést, ahogyan azt Kínában is tették a kollegáink, akik most már túl vannak a krízisen.

Mindezek miatt, a vírus megjelenésével egyidőben a következő szükséges intézkedéseket hoztuk, melyeket fokozatosan vezettünk be a világ minden táján:

– Az üzletmenet folytonossági terv kidolgozása, figyelembe véve az emberek biztonságát
– Rendszeres emlékeztetők a követendő utasításokról
– Fokozott takarítás
– Egészségügyi ellenőrzések a bejáratoknál
– Home office bevezetése
– Utazások korlátozása
– Rendezvények eltörlése
– Telefonkonferenciák

Ma minden gyártóegységünk működik, kollegáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy kielégítsék a következő napok, hetek során felmerülő fogyasztói igényeket.

Szeretnénk biztosítani Önöket afelől, hogy továbbra is elérhetőek vagyunk. Maradjunk kapcsolatban, beszéljünk az esetleges aggodalmakról, keressünk együtt választ a kérdésekre, és kérjük jelezzék felénk további igényeiket. Továbbra is alkalmazkodunk a COVID-19 következtében kialakult helyzethez, melyben elsősorban és mindenekelőtt az Önök biztonságát és kiszolgálását helyezzük előtérbe. Habár a vírus egy soha nem tapasztalt bizonytalanságot eredményez, továbbra is számíthat a mi töretlen elkötelezettségünkre.

Mindannyiunk felelőssége, hogy megállítsuk a járvány terjedését.

Vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Antoine Baule
Vezérigazgató
Lesaffre Csoport

 

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.