COVID-19 információ-2

24 ápr COVID-19 információ-2

 

Jó néhány hete a világ egy olyan krízissel néz szembe, ami korábban megjósolhatatlan volt. Több, mint 160 éves történelme során a Lesaffre már számos olyan eseményen van túl, aminek jelentős következménye volt bolygónkra nézve. Nagyon korán, amikor Kínában megjelent a vírus, ahol a cégcsoportunk 3 gyártó egysége is működik, sikerült megszerveznünk, hogyan reagáljunk a krízis hatásaira. A járvány terjedésével ezt fokozatosan kiterjesztettük minden létesítményünkre, szerte az egész világon.

Első számú prioritásunk, hogy garantáljuk dolgozóink biztonságát, ezzel egyidejűleg beszállítóink és szállítmányozóink biztonságát üzemegységeink területén. Szigorú egészségügyi ellenőrzéseket, illetve a bejáratoknál végzett méréseket vezettünk be minden egységünknél, a nálunk dolgozó emberek védelmére. Ezen szabályok betartását szigorúan vesszük. A munkabiztonságért felelős kollégáink rendszeresen ellenőrzik ezeket, hiszen most mindannyiunk biztonsága a tét. Mindenki teljes mértékben betartja ezeket a szabályokat.

Második prioritásunk, hogy folytassuk a gyártást, kiszolgáljuk vevőinket, mind a sütőiparban, mind pedig az élelmiszer- és egészségiparban, amelyek ezáltal időben ki tudják elégíteni a fogyasztói igényeket. Termékeink létfontosságú szerepet töltenek be az élelmiszeripar számos ágazatában, pl. sütőipari termékek és a készételek gyártása. Szintén nélkülözhetetlenek az élelmezés és egészségipar különböző területein, úgy mint az antibiotikum-mentes állati takarmányok, illetve a biológiai növényvédelem vagy a koronavírus tesztek gyártása során használt termékeink.

Termékeink gyártásának és ellátásának világszintű biztosítása hatalmas kihívás számunkra. Ennek az óriási küldetésnek a tudatában csapataink a világ minden táján, akár a gyárakban, akár távmunkával, nap mint nap elkötelezetten dolgoznak a számos korlátozó tényező ellenére is. Dolgozóink csodálatra méltó bátorsággal, elhivatottsággal és professzionalizmussal néznek szembe a helyzettel, amiért elismeréssel adózom.

Ugyanúgy fontos számunkra, hogy azonnali és kézzel fogható segítséget nyújtsunk a környezetünkben tevékenykedő egészségügyi dolgozóknak és a leginkább érintett közösségeknek. Több országban, a helyzet komolysága és sürgőssége miatt maszkokat és védőfelszerelést adományoztunk az egészségügyi dolgozóknak, anyagilag támogattuk a kórházakat és segélyszervezeteket, sok esetben dolgozóink kezdeményezésével.

Bár a világjárvány hirtelen válságot idézett elő, nem tévesztjük szem elől világot érintő hosszútávú szükségleteket, ezért most kifejezetten fontos, hogy folytassuk a kutatási és fejlesztési programjainkat. A küldetésünk, hogy “együtt dolgozunk azért, hogy tápláljuk és megóvjuk a bolygónkat”, teljesen egybeesik ezzel a vízióval.

Számíthatnak minden Lesaffre dolgozó elhivatott és elkötelezett munkájára, akiknek ezúton is szeretnék szívből jövő köszönetet mondani.

Antoine Baule

Lesaffre Csoport,

Vezérigazgató

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.