Társaságunk elsődleges célja, hogy vevőink megelégedettségét termékeink biztonságos, megbízható és magas minőségével hosszútávon biztosítsuk. Ennek érdekében élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerünket az FSSC 22000 szabvány követelményeinek megfelelően működtetjük, rendszeresen felülvizsgáljuk és folyamatosan fejlesztjük.
FŐ FOLYAMATAINK
Integrált minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerünk által szabályozott fő folyamataink:
Élesztő gyártása, előállítása, és forgalmazása
VEVŐCENTRIKUS MŰKÖDÉS
Vállalatunk stabil működésre, vevőkörének szélesítésére, a vevői igények maximális kiszolgálására törekszik. Üzleti partnereinkkel, vevőinkkel szoros kapcsolatot tartunk fenn, elemezzük észrevételeiket, visszajelzéseiket, tájékozódunk igényeikről és ezeket szem előtt tartva kiemelt figyelmet fordítunk termékeink folyamatos fejlesztésére.
AZ ÉLELMISZERBIZTONSÁG FOLYAMATOS MŰKÖDTETÉSE ÉS FEJLESZTÉSE
Termékeinket szabályozott körülmények között, rendszeres minőségellenőrzés mellett állítjuk elő és szállítjuk ki. Elkötelezettek vagyunk a következők betartása mellett:
- az érvényben levő hazai és nemzetközi jogszabályi előírások, különös tekintettel termékeink jogszerűségére és eredetiségére,
- az élelmiszerbiztonsági, a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági, illetve a környezetvédelmi követelmények,
- a vevőink által támasztott követelmények, beleértve az egyes vallási csoportok elveiből (kóser és halal) eredő követelményeket is,
- egyéb tényezők, amelyek tevékenységeink sajátos környezetéből, illetve
- az összes érdekelt fél igényeiből és elvárásaiból adódnak.
Dolgozóink a jó gyártási gyakorlat és a jó higiéniai gyakorlat alkalmazásával, valamint a HACCP élelmiszerbiztonsági alapelvek betartásával végzik munkájukat. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a megelőző intézkedésekre. A termelési folyamatok nyomon követésére, beleértve a késztermék azonosítását is megfelelően dokumentált rendszert működtetünk.
Vállalkozásunk olyan jóváhagyott és rendszeresen minősített beszállítói kör kialakítására törekszik, amely a biztonságos, minőségi termék előállítást segíti elő.
FENNTARTHATÓSÁG
Tevékenységünk környezetre gyakorolt hatását folyamatosan figyelemmel kísérjük, értékeljük. Törekszünk a környezetszennyezés és az élelmiszer-veszteség megelőzése és minimalizálása érdekében termelési folyamataink optimalizálására.
FOKOZATOS FEJLESZTÉS
Anyavállalatunk, a Lesaffre csoport szaktudását is felhasználva rendszeresen felülvizsgáljuk és korszerűsítjük a technológiai feltételeket, gyártási eljárásokat. Mindez a hosszú távú, innovatív fejlődésünk alapja.
GYAKORLATI MEGVALÓSÍTÁS, ELKÖTELEZETTSÉG, ISMERTSÉG
Vezetőségünk elkötelezett, hogy a vállalat minden egyes szintjén a minőségközpontú szemlélet valósuljon meg. Célunk az élelmiszerbiztonsági és minőségi kultúra fejlesztése munkatársaink körében, a megfelelő hozzáállás és a fogyasztók egészségét és biztonságát célzó tudatos felelősségvállalás elősegítése érdekében.
Rendszeres oktatásokkal és továbbképzésekkel segítjük kollégáinkat, hogy teljes felelősséggel napi szinten hozzájáruljanak a biztonságos, minőségi termék előállításához.
Jelen politikát évente felülvizsgáljuk és a szervezeten belül, valamint a honlapunkon is közzétesszük. A politikát az integrált irányítási rendszer fenntartására és fejlesztésére vonatkozó éves mérhető célkitűzések és az elérésükre kidolgozott megvalósítási tervek hatékony végrehajtása támogatja.
Budapest, 2025.01.27.
Stephan Fels
Vezérigazgató